东莞社区

招聘兼职

Wealth is the test of a man's character.
财富是对一个人品格的试金石。
A man is called selfish, not pursuing his own good, but neglecting his neighbour's.
  追求自身的利益,不是自私;只有忽视他人的利益,才是自私
He that makes a good war makes a good peace.
正义的战争创造持久的和平。
Be honest rather clever.  诚实比聪明更要紧
提供充足的服装货源!解决货源问题!
提供专业的培训体系!解决销售问题!
提供专员的全程指导!解决操作问题!
提供精美的淘宝网店!解决平台问题!
Politeness costs nothing and gains everything.
礼貌不用花一分钱,却能赢得一切。
对信念的偏执创造奇迹。历史是这样写就的,竞争版图是这样重划的,世界是这样改变的。——孙宏斌
May all beings be happy and secure ; may their mind be contented!

愿所有的人都幸福安宁,内心满足!