东莞社区

招聘兼职

The colour of a sad, sad haunted, sadness and me company.
  泛着忧伤的色彩,悲伤萦绕,忧伤和我作伴。
If you are doing your best,you will not have to worry about failure.
如果你竭尽全力,你就不用担心失败。
The world is his who enjoys it.
活着感到快乐,世界就属于你
it's never too late to mend.
  过而能改,善莫大焉;亡羊补牢,犹未晚也。
Happiness is a way station between too much and too little.幸福是太多和太少之间的一站
Peace comes from within. Do not seek it without!  宁静来自内心,勿向外寻求!
如果你想成功,不要去刻意追求。只要你干自己热爱的工作并相信它,成功自然会到来。
  Don′t aim for success if you want it;just do what you love and believe in,and it will come naturally.
不要着急,最好的总会在最不经意的时候出现。